Regulament Serverului

  Distribuiţi
  avatar
  Don_Robert
  Administratori
  Administratori

  Mesaje : 447
  Data de inscriere : 16/10/2009
  Varsta : 27
  Localizare : Bacau

  Regulament Serverului

  Mesaj  Don_Robert la data de Mier Apr 20, 2011 8:45 am

  1. Nick-ul trebuie sa fie de forma Nick simplu sau Tag clan Nick .
  2. Nick-ul nu trebuie sa contina caractere speciale ( ` ~ - @ # $ % ^ | ( ) & * / \ < > ) sau mai mult de 2 cifre .Spatiile intre cuvintele din nick sunt interzise pentru ca sistemul de ranking in acest caz intelege primul cuvant ca fiind tag de clan. Nick-ul poate sa contina totusi doar un - sau _ sau @ sau & doar pentru legatura intre 2 cuvinte. Singurele exceptii de la regula sint aprobate doar de owner.
  3. Tag-ul de clan poate sa contina maxim 1 cifra sau 1 caracter special in interiorul tag-ului , iar delimitarile din fata si spatele tag-ului pot fi facute cu doar 1 caracter special sau o cifra . In consecinta in tag-ul de clan pot fi maxim 2 caractere speciale.
  4. Nick-ul trebuie sa contina maxim 13 caractere.
  5. Pentru nerespectarea acestor reguli pedepsele sunt urmatoarele:
  a. Rename tag/nick
  b. Ban 1.000 minute
  c. Ban 10.000 minute
  d. Ban permanent pe nick / IP

  Reguli de conectare

  1. Pentru eliminarea lag-ului exista comanda /resetscore pentru a nu mai fi nevoiti sa dati reconnect .
  2. Jucatorii care au ping in mod constant peste 100 sunt avertizati sa isi resolve problema ( prima solutie ar fi inchiderea tuturor programelor deschise pe calculatorul jucatorului ) sau sa paraseasca serverul pana la rezolvarea problemei.
  3. Incalcarea acestor reguli atrage ban 60 minute sau mai mult daca se repeta ( 120 minute,1.000 minute,permanent).

  Reguli de joc

  1. In timpul jocului jucatorii au voie sa foloseasca toate echipamentele disponibile in Counter Strike original cu exceptia scutului care este cu desavarsire interzis , folosirea acestuia atragand pedeapsa slay 3 runde la rand , iar apoi ban (in ordinea urmatoare) 60 minute, 120 minute , 1.000 minute.
  2. Timpul de joc al unei harti este de 30 minute. Dupa 30 minute se poate prelungi timpul de joc cu 15 minute. Durata unei runde este de 2 minute. Countdownul bombei este de 35 secunde.
  3. Dupa prima runda se poate da restart 3 LIVE, dar acest lucru nu este obligatoriu. La cererea expresa a jucatorilor se poate da restart (prin vot) si dupa cea de-a doua runda.
  4. Jocul este semi - free game . Pe hartile cu bomba CT au voie sa faca rush , dar T sunt obligati sa puna bomba . In cazul in care ramane un singur terrorist contra 2 sau mai multi counteri se permite panda cu bomba pana in ultimile 20 secunde ale rundei . Panda fara bomba este sanctionata cu slay. In momentul in care este pusa bomba CT au obligatia sa o dezamorseze. Panda CT-ilor cu bomba pusa este interzisa, fiind sanctionata cu slay. Aceasi regula se aplica si la hartile cu ostatici , unde T au voie sa faca rush , dar CT au obligatia sa salveze ostaticii . Panda CT fara ostatici este permisa pana in ultimile 30 secunde.
  5. Pe harta fy_snow nu este permisa folosirea AWP-ului . Se considera ca folosirea acestei arme pe harta conduce la dezavantaje majore pentru jucatorii care nu folosesc AWP-ul.
  6. Pe harta awp_bycastor nu este permisa folosirea armelor din casa.
  7. Pe harta de_cbble T au voie sa stea in turn doar primele 30 secunde pentru a opri rush-ul CT. Dupa 30 secunde T au obligatia sa sa mearga la X-uri si sa puna bomba. Panda in turn (dupa primele 30 secunde) este sanctionata cu slay.
  8. Flash in baza sau in fata coechipierilor (intentionat) se pedepseste cu avertisment , slay 2 runde la rand , kick , ban 60 minute , 120 minute .
  9. Nu se sta spectator mai mult de 1 minut. Singurii care fac exceptie de la regula sunt adminii. Dupa 1 minut spectatorii vor primi kick.

   Acum este: Mar Dec 11, 2018 7:01 pm